Kristāla dāvanu komplets

Kristāla dāvanu komplets
DāvanuSala.lv sniedz Jums iespēju izvēlēties kādu no SPA procedūrām, gardēžu degustācijām vai gardām vakariņā, romantisku atpūtu vai iepazīšanās ceļojumu. Tā pat variet izvēlēties kādu no lidojumu, lēcienu vai ekstrēmajām izklaidēm, vai jebkuru no mūsu piedāvātajām izklaidēm. Izklaides ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā, Igaunijā un Polijā.
Dāviniet ne tikai neaprakstāmus iespaidus, bet arī iespēju izvēlēties kādu no 170 dažādām izklaidēm! Izklaides ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā, Igaunijā un Polijā. Dāvanu komplektā radīsiet iespēju izmēģināt romantisku vai aktīvu atpūtu ar SPA priekiem, iemūžināt dzīves skaistākos momentus profesionālā fotosesijā, aizraujošas izjādes un daudzas citas neaprakstāmas izklaides. Izklaišu sarakstu atradīsiet šeit: Kristāla izklaižu saraksts Izvēle no 170 dažādām izklaidēm Izklaides Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Polijā Vairāk kā 10 izklaižu kategoriju Dāviniet neaprakstāmus iespaidus un izvēles brīvību! Šajā piedāvājumā iekļauts:
Izvēlētā izklaide no Kristāla dāvanu komplekta saraksta www.davanusala.lv/lv/225-kristala-izklaizu-saraksts;

Svarīgi: Dāvanu komplekts obligāti jānomaina uz Jūsu izvēlēto izklaidi pirms Jūs dodieties pie pakalpojuma sniedzēja! Ja vēlaties izmantot dāvanu komplektu ārpus Latvijas, lūdzam rakstīt uz [email protected]. Dāvanu komplektu nav iespējams nomainīt uz DāvanuSala.lv dāvanu karti. Izvēlētās izklaides derīguma termiņš paliek tāds pats, kāds bija Jūsu dāvanu komplektam. Dāvanu karti var izmantot 1 pirkuma laikā. Neizmantotā dāvanu kartes summa automātiski tiek anulēta. 
3521
Ieteicamā prece
...