NOT A MEMBER?
Sign up

Forum

prostitūtas

Unknown
Unknown
Posted: 5/06/2009 23:50
ko jūs visi domājat par prostitūtam

(kāpēc viņas ar to nodarbojas )
Replies (7)
Unknown
Unknown
Posted: 17/06/2009 10:06
Pilnīgi piekrītu AntonsAA, šim darbam nododas tikai tās, kas grib nopelnīt vieglu lielu naudu (kā nu kuram tas liekas viegli), vai arī dfzīve piespiež. Bet varianti ir vienmēr, un neuzskatu, ka tas būtu pēdējais glābiņš pie kā ķerties.
Unknown
Unknown
Posted: 4/07/2009 11:53
Man personī tas liekas pretīgi, ka sievietes var sevi tā pārdot, un personīgi tādām sievietēm pat neskartos klāt, kur nu vēl naudu maksāt.
Unknown
Unknown
Posted: 9/08/2009 09:28
Gan jau ,ka naudas, materiālo labumu, sabiedriskā stāvokļa dēļ. Droši vien ir arī gadījumi, kad izdzīvošanas dēļ vai piespiedu kārtā, bet daudzām tas patīk un tiek apvienots hobijs ar nemazāk patīkamu procesu- naudas saņemšanu.
Iespējams, vēl pirmatnējā sabiedrībā, kādai mātītei ienāca prātā (kāds nu tas bija tai laikā) izsist kādu labumiņu pielaižot tēviņu pie sevis ārpus kārtas. Varbūt kāds vājāks tēviņš izdomāja, ka ar papildus samaksu (kāds skaists gliemežvāks, medījuma gabals utt.) var tikt pie kādas skaistules, neielaižoties nežēlīgā cīniņā ar stiprāko. Tā nu tas ir aizgājis un nekāda morāle, reliģija, sabiedriskā iekārta ar to netiek galā (pamatā tiek imitēta cīna ar šo parādību).
„...jo seksu var dabūt ar tā pat.”- ja runā par regulāru gadījuma seksu, bez attiecībām, nedomāju, ka tas ir „tā pat”- gan jau tēriņi ir (alkohols, kāda dāvaniņa), bet galvenais- tā iegūšanai tiek tērēts laiks.
„Man personī tas liekas pretīgi, ka sievietes var sevi tā pārdot, un personīgi tādām sievietēm pat neskartos klāt, kur nu vēl naudu maksāt”- vai Tev nav pretīgi nocelt klubā kādu apreibušu „zaķi”, tai paša naktī viņu „nodrāzt” un no rīta aizmirst? Kam tad īsti esi pieskāries?
Pieņemsim, Tu iepazīsties, piemēram, pludmalē, spēlējot volejbolu ar feinu meiteni, lenc viņu, kamēr saņem kādu buču, tad vēl ilgāks laiks paiet , kamēr tiec līdz gultai utt. Vai Tu vari būt pārliecināts, ka neesi iepazinies ar prieka meitu, kurai sagribējās attiecību ārpus profesionālās nodarbes? Nekad nesaki nekad.
Unknown
Unknown
Posted: 28/01/2010 12:23
This post was deleted by moderator cause violation of Forum Terms & Conditions.
Posts: 1
Posted: 12/01/2011 12:47
es domaaju ka tas biezi vien tads variants. ka ir atkal parak liela galejiiba taa un tas liekas tomer nepiuenjemami man. ka tas ir tapat ka aizej pie friziera un vinsjh izdara un vsjo un maksaa. a te ir ta aizej pie maukas nodrazies stundu un maksaa. pec tam vinja ar tevi variak nerunaa. a man vismaz patik ka var kontakteteis vairak neka to vienu stundu
Unknown
Unknown
Posted: 18/02/2015 23:42
Smalks jēdziens,vai prostitūte ir tā,kas apmierina vientuļos,un ljoti sexuālos kungus,par atlīdzību,vai tā jauniete,kura pārdzērusi jēgu,to dara par velti diskotēkas tualetē...
Posts: 1
Posted: 13/12/2015 23:35
Kā jau saka,cik cilvēki tik viedokļi!
Visus uztrauc tas ka meitene pārdodas par naudu,jo citādi nav mēģinājušas nopelnīt vai arī tas cits tā nepiesaista kā šāda veida pelnīšana! Personīgi es uzskatu,ka sievietei vai vīrietim kurš(a) pārdodas par naudu ir savi iemesli kāpēc viņi to dara!
...