Neesi lietotājs??
Reģistrējies

Forums

Orālā seksa tehnika

Nezināms
Nezināms
Publicēts: 26/06/2009 11:00
Kāda ir Jūsu orālā seksa tehnika, novest partneri līdz baudas augstumiem? Darbojaties vairāk ar lūpām, mēlīti, varbūt pat palaižat zobus! Kas Jums patīk, un ko labāk negribat lai Jums dara? Kas tieši pretēji noved līdz orgasmam?
Atbildes (4)
Nezināms
Nezināms
Publicēts: 7/09/2009 09:59
[quote='Miiljakie']Kāda ir Jūsu orālā seksa tehnika, novest partneri līdz baudas augstumiem? Darbojaties vairāk ar lūpām, mēlīti, varbūt pat palaižat zobus! Kas Jums patīk, un ko labāk negribat lai Jums dara? Kas tieši pretēji noved līdz orgasmam?[/quote]

sieviete līdz ļoti uzbudinātam stāvoklim ir jānoved vēl pirms tam, ar glāstiem, pieskārieniem skūpstiem masāžu un citām romantiskām lietām, un pēc tam var turpināt laizot, ieliek pirkstu pežiņā, skūpstot ķermeni pāriet pie krūtīm, un atpakaļ pie pežiņas, turpināt glāstīt kājas un visu ķermeni, visu laiku!
Raksti: 12
Publicēts: 28/09/2009 17:04
Tā drausmīgi garā priekšspēle ar visiem tevis minētajiem elementiem noteikti ir jāpiekopj vienas nakts sakaros,bet nejau kopā dzīvojoši cilvēki katru reizi visu to dara.Nu nē taču.
Raksti: 12
Publicēts: 28/09/2009 17:07
Nu man reāli nepatīk,ja orālā sexa laikā sieviete manam draudziņam pieskaras ar zobiem.Noteikti tas pat stipri maitā visas sajūtas.Sievietei to daru protams maigi,ne tā kā pronofilmās trakojot.......Un protams arī pirkstiņi jāliek darbā. :) Un tad sievietei ātri vien jau tuvojas orgasms!traki vai ne! :)
Nezināms
Nezināms
Publicēts: 4/06/2012 13:16
Izmantoju gan mēlīti,gan lūpiņas,dažeiz zobiņus,bet tā maigi. Potams glāsti,skūpsti,viegls kodiens pārējam ķermeņu daļām, krūtis,kakls vēderiņs,un sanāk rezultāts ļoti labs :)
...