Neesi lietotājs??
Reģistrējies

Forums

Erotika stimulācijai

Nezināms
Nezināms
Publicēts: 17/07/2009 10:10
Vai Jūs ņemat palīgos erotiskos žurnālus, filmas, utt., lai palīdzētu noskaņoties seksam, radīt nepieciešamo atmosfēru? Jautājums gan personām atsevišķi, gan pāriem.
Atbildes (3)
Nezināms
Nezināms
Publicēts: 17/07/2009 15:15
Dazhreiz noder [b7] Tik aizrauties ar to nevajag [f39]
Nezināms
Nezināms
Publicēts: 7/09/2009 09:08
Domāju, lai esot kopā ar meiteni radītu erotisku gaisotni, nav vajadzīgi žurnāli, vai video, bet ja attiecības jau ir ilgāku laiku un sekss ir ikdienišķa parādība, tad reizēm vajag kautkā stimulēt noskaņu uz seksu.
Bet ja godīgi, labākais kā stimulēt seksu un erotiskas attiecības, tas ir atturēties, un ar seksu nodarboties 1-2 reizes mēnesī, jo tad vīrietim ir uzkrāta lielāka psihiskā enerģija, un tad viņi ir romantiskāki, erotiskāki, pērk ziedus, un visādi citādi izsaka komplimentus.

Ja vīrietis nodarbojas ar seksu ļoti bieži, tad tas viņam jau ir tāda nodarbība kā ēsšana, vai gulēšana. Vienkārši fiziska izlāde....
Nezināms
Nezināms
Publicēts: 25/01/2010 12:33
Ir tiešām mēģināts gan pono video, gan žurnāli, bet tas tā ļoti nosacīti ietekmē, jo ir pārāk bezpersoniski ...
Mums pamatā noskaņā ir jau tāpat, bet aktivizējam ar :
1) abpusēju fotogrāfēšanu ( pāgērbšanās, lomu spēle);
2) dejošanu naktsklubā;
3) pierakstām un pēc kāda laika viens otram parādam sexuālās fantāzijas, kas ir bijušas kad esam paši sevi apmierinājuši - masturbējuši ;
4) sazvanīšanās un paralēla masturbācija imitējot it kā svešu, sexuāli ieinteresētu personu sarunu, kuras stāsta savas vēlmes un arī sarunā randiņu, kur tās īstenojam !!!
...