Dāvanu komplekts "SPA rituāli"

Dāvanu komplekts "SPA rituāli"
DāvanuSala.lv sniedz Jums iespēju izvēlēties kādu no SPA procedūrām, gardēžu degustācijām vai gardām vakariņā, romantisku atpūtu vai iepazīšanās ceļojumu. Tā pat variet izvēlēties kādu no lidojumu, lēcienu vai ekstrēmajām izklaidēm, vai jebkuru no mūsu piedāvātajām izklaidēm. Izklaides ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā, Igaunijā un Polijā.
DāvanuSala.lv dāvanu komplekts "SPA rituāli" ir ideāla dāvana ķermeņa un prāta relaksācijai. Dāvanu komplektā iekļauti vairāk nekā 150 dažādi SPA rituāli, masāžas, sejas un ķermeņa procedūras. Dāvanu komplektā saņēmējs izvēlēsies vienu tīkamāko procedūru vai masāžu, un varēs iegrimt SPA relaksācijas un atpūtas jūrā. Piedāvājumu sarakstu atradīsiet šeit: "SPA rituāli" izklaižu saraksts Izvēle no 150 dažādām SPA procedūrām Vairāk nekā 10 SPA un skaistuma kategorijas Dāviniet neaprakstāmus iespaidus un izvēles brīvību! Šajā piedāvājumā iekļauts:
Izvēlētā SPA procedūra no SPA rituālu dāvanu komplekta saraksta www.davanusala.lv/lv/807-davanu-komplekta-spa-rituali-izklaizu-saraksts;

Svarīgi: Dāvanu komplekts obligāti jānomaina uz Jūsu izvēlēto SPA procedūru pirms Jūs dodieties pie pakalpojuma sniedzēja! Ja vēlaties izmantot dāvanu komplektu ārpus Latvijas, lūdzam rakstīt uz [email protected]. Dāvanu komplektu nav iespējams nomainīt uz DāvanuSala.lv dāvanu karti. Izvēlētās izklaides derīguma termiņš paliek tāds pats, kāds bija Jūsu dāvanu komplektam. Dāvanu komplektu var izmantot 1 pirkuma laikā. Neizmantotā dāvanu komplekta summa automātiski tiek anulēta.
1450
Ieteicamā prece
...