Dāvanu komplekts "Garšu ceļojums"

Dāvanu komplekts "Garšu ceļojums"
DāvanuSala.lv sniedz Jums iespēju izvēlēties kādu no SPA procedūrām, gardēžu degustācijām vai gardām vakariņā, romantisku atpūtu vai iepazīšanās ceļojumu. Tā pat variet izvēlēties kādu no lidojumu, lēcienu vai ekstrēmajām izklaidēm, vai jebkuru no mūsu piedāvātajām izklaidēm. Izklaides ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā, Igaunijā un Polijā.
Iepriecini savus mīļos ar gardu maltīti! Dāvanu komplektā "Garšu ceļojums" esam apvienojuši vairāk nekā 40 dažādu restorānu, kafejnīcu un ražotņu piedāvājumus. Jūs varēsiet izvēlēties sev tīkamāko restorānu vai kafejnīcu un nobaudīt dažādu kultūru un valstu virtuves. Izbaudi garšu karuseli kopā ar DāvanuSala.lv! Izklaižu sarakstu atradīsiet šeit: Garšu ceļojums izklaižu saraksts Izvēle no vairāk nekā 40 gardēžu piedāvājumiem Gardēžu piedzīvojumi Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Polijā Dāvini garšīgu atpūtu un izvēles brīvību! Šajā piedāvājumā iekļauts:
Izvēlētais gardēža piedāvājums no Garšu ceļojums izklaižu saraksta www.davanusala.lv/lv/809-davanu-komplekta-garsu-celojums-izklaizu-saraksts;

Svarīgi: Dāvanu komplekts obligāti jānomaina uz Jūsu izvēlēto izklaidi pirms Jūs dodieties pie pakalpojuma sniedzēja! Ja vēlaties izmantot dāvanu komplektu ārpus Latvijas, lūdzam rakstīt uz [email protected] Dāvanu komplektu nav iespējams nomainīt uz DāvanuSala.lv dāvanu karti. Izvēlētās izklaides derīguma termiņš paliek tāds pats, kāds bija Jūsu dāvanu komplektam. Dāvanu komplektu var izmantot 1 pirkuma laikā. Neizmantotā dāvanu komplekta summa automātiski tiek anulēta. 
1243
Ieteicamā prece
...