NOT A MEMBER?
Sign up

Forum

mašīnas aizmugurējā sēdeklī

Unknown
Unknown
Posted: 13/07/2009 11:00
Tad man bija, ja nemaldos, 17 gadi. Jau kādus pāris mēnešus biju kopā ar vienu džekiņu, kas jau labu laiku lika noprast ka vēlās ko vairāk no manis. Es it kā jau biju tam gatava, bet protams vēlējos, lai tas būtu romantiski skaisti, kā jau pārsvarā visas meitenes.
Tajā dienā mans draugs bija dabūjis tiesības, un aizņēmās mašīnu no tēva, lai izvizinātu mani. Bija vasara, silts vakars, un izlēmām aizbraukt nopeldēties. Pēc peldes iesēdāmies mašīnas aizmugurē, lai mūs nesakostu odu un dunduri. Sākām skūpstīties, vinš sāka mani maigi glāstīt, kas mani uzbudināja. Un tad viņš lēnām , bez steigas iegāja manī. Sajutu asas sāpes, kas pēc kāda brītiņa jau pārgāja patīkamās izjūtās. Tāda lūk bija mana pirmā reize, varbūt nekāda baigā romantika, bet noteikti labāka nekā dažu man pazīstamu meiteņu reizes.
Replies (3)
Unknown
Unknown
Posted: 7/09/2009 10:36
Izklausās uzbudinoši, jo pirmā reize ir pirmā reize, un tad par seksu domā pavisam savādāk, nekā, tagad, kad tā ir ikdiena :)

Es labprāt būtu tajos 17-18 gados ar pašreizējām zināšanām.
Posts: 1
Posted: 9/10/2009 23:35
nju man arī bija mašīnā, bet bija sāpes un dzeks par visām varēm to gribēja tik loti ka mana nevainība bija lauzta ar asinīm.:@ tas bija šausmigi, un talak nekas neiznāca jo es bijun l;īdz asaram sāpes man turpinājās ilgi, to jutu vvēl kādu nedēļu:(
Posts: 3
Posted: 29/02/2020 21:55
Man ar nakamo sievu BMW e28 izdrazu pasaziera benki
...