DiskusijasBija vasaras vakars. Pēkšņi izdzirdēju klauvējienus pie savām durvīm. Paskatījos, pa atslēgas caurumu - tas bija Tomiņš, viņam 20, bet man toreiz tikai 19! Viņu pat negaidīju, bet biju patīkami pārsteigta & aicināju iekšā. Es biju diezgan paplika - vasarīga kleitiņa ar lielu izgriezumu, stringi un vairs nekā. Teicu, lai Toms pagaida guļamistabā - aiziešu pēc kaut kā dzerama. Kad atnācu atpakaļ, Toms jau bija novilcis kreklu. "Vai varēšu palikt pie tevis pa nakti?" viņš jautāja. Es, protams, piekritu un sāku aizdedzināt svecītes, kas atradās uz galda. Pēkšņi sajutu, ka maigas rokas pieskaras manam dibenam. Es notrīsēju. Viņš man mīļi austiņā jautāja: "Es varu tevi izģērbt?". Es smaidīju & tas vien lika, noprast, ka mana atbilde ir - jāāāā! Kad viņš mani izģērba, lēni sāka glāstīt manas krūtis & skūpstīt kaklu. Toms mani pacēla un aiznesa uz gultu. Man bija vienalga, ko viņš ar mani dara, es biju l a i m ī g a ! Tā nu mēs ilgi ņēmāmies viens otru glāstot un Toms tā nejauši iečukstēja man austiņā: "Es varu paspēlēties ar tavu mincīti?!".... Es neko neatbildēju, jo viņa pirksti, maigie pirksti, jau momentā bija pie manas pežiņas. Viņš man TUR laizīja tik kaislīgi, ka es no baudas kusu. Tad viņš paņēma savu stingro locekli & iebāza to manā miklajā bežiņā, saakumā gan paspēlējoties šādi: viņa pincīša galviņa berzējas pret manu klitoriņu! Viņš sākumā mani drāza lēnām, pēc tam ātrāk ātrāk un pavisam ātri!!! Man bija neiedomaajami lielisks orgasms. :) Mēs TO darījām visdažādākajās pozās. Un beigās viņš savu spermu uzšlāca uz manām krūtīm. Es biju tik laimīga, apķēru viņu un sacīju: "Tu esi the best of the best!" :) Tā nu mēs aizmigām un no rīta visu turpinājām. bija tik patīkami...
|